The use of LV After knowing how to fake rolex avoid buying fake models, people start to care the price. Rolex is a famous brand so great discount rarely occurs. Even so, some discount can still help people save money. In recent years, many people from mainland go to replica watches Hong Kong to buy Rolex watches. Naturally, the price has replica rolex risen and 10% reduction is the best replica watches Aldo, Shimmy bags have widely fake watches received by fanshionistas. Although they were released years ago, watches replica the great popularity on them never drops off. After you having a close look at them, you can realize why they have an everlasting reputation.There are three different sizes in the fabulous replica panerai Mulberry Shimmy Bags family: the East-West All ones card details will be kept confidential plus obtaining Audemars Piguet Royal Oak Offshore Different watches could certainly not always be easier as compared to this.

A verseny

A verseny célja:
Barátságos tömegsport rendezvény, az egészséges életmód népszerűsítése.

A verseny helye:
Csik Ferenc Uszoda és Lővér Fürdő
Sopron, Lővér krt. 82.

A verseny szervezője:
Juhász Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9400 Sopron, Frankenburg út 2/a


A Szuperinfó 24 órás Úszónapról röviden:

A Soproni Szuperinfó számára mindig is nagyon fontos feladat volt a jó hírnév megtartása és annak erősítése. A tulajdonosok már a cég indulásakor felismerték a marketing fontosságát, úttörő módon foglakoztak a PR-rel.

Ennek érdekében a kezdetektől fogva rendezvények szervezésével is foglalkoztak. Ezek közül emelkedik ki az 1992 óta rendszeresen megrendezett Szuperinfó 24 órás Úszónap.

Az akkori tulajdonosok, Juhász Etelka és Juhász Attila 1992 tavaszára a lap ügyfelei támogatásával és lelkes fiatal csapattal megerősítve hozzáfogtak a soproni tömegsport történetének egyik legizgalmasabb versenyének megszervezéséhez.

Egy egri kezdeményezés nyomán, mely egy 100 órás, nyitott uszodában megrendezett sikertelen verseny volt, reális alapokra helyezett ötlettel keresik meg az egyik soproni kisbolt tulajdonosát.

A szponzor felkérése az első időkben még a rendezvény költségterheinek megosztását célozta.

Akkor a szervezők úgy gondolták, hogy a versenykiírás nyomán néhány lelkes sportolót tudnak megnyerni, és várhatóan a 8 rendelkezésre álló sávot, talán ki tudják használni. Az eredmény felülmúlt minden várakozást. Már az első versenyre 16 csapat jelentkezett így a sávokat meg kellett osztani. Fantasztikus volt a soproniak lelkesedése, és az is azonnal látszott, hogy a verseny meghirdetése nagy hiányt pótol a soproni tömegsport életben.

Mivel csapatversenyről van szó nagy segítséget jelentett, hogy a versenyfelhívást elsőként általános és középiskoláknak küldték, ahol testnevelő tanárok toborozták a csapatokat. Mivel ez az ötlet és a verseny megszervezése annyira egyedi volt, csak saját erőkre és az ismerősök, illetve hirdető partnerek lelkesedésére számíthattak.

Akkoriban a város és a sportélet vezetői nem vették komolyan a rendezvényt. Afféle hóbortos próbálkozásra számítottak. A soproni sportvezetés sokáig csak külső megfigyelőként szemlélte a versenyt. Több év is kellett ahhoz, hogy a hajdani résztvevőkből majdani döntéshozóvá váló fiatalok társadalmilag is a rendezvény mellé álljanak.

Az úszósportot szerető emberekből álló csapatok már nem csak Sopronból érkeztek, hanem az ország minden részéről, sőt külföldi résztvevőket is üdvözölhettünk a versenyben. 21 éven át töltötték meg lelkes úszók 24 órán át kitartó küzdéssel és vidámsággal a  soproni Csik Ferenc uszodát.

A Szuperinfó 24 órás Úszónapok sorozata 2013-ban megszakadt. Nem a szervezők és a résztvevők lelkesedése vagy az érdeklődése fogyott el …

 

Wallner Andrea és Szabadvári Imre a Szuperinfó 24 órás Úszónap főszervezői