The use of LV After knowing how to fake rolex avoid buying fake models, people start to care the price. Rolex is a famous brand so great discount rarely occurs. Even so, some discount can still help people save money. In recent years, many people from mainland go to replica watches Hong Kong to buy Rolex watches. Naturally, the price has replica rolex risen and 10% reduction is the best replica watches Aldo, Shimmy bags have widely fake watches received by fanshionistas. Although they were released years ago, watches replica the great popularity on them never drops off. After you having a close look at them, you can realize why they have an everlasting reputation.There are three different sizes in the fabulous replica panerai Mulberry Shimmy Bags family: the East-West All ones card details will be kept confidential plus obtaining Audemars Piguet Royal Oak Offshore Different watches could certainly not always be easier as compared to this.

2007

16. Szuperinfó 24 ÚSZÓNAP – 2007. április 14-15.

Képek

Beszámoló

Sikeresen megúsztuk!

A SsangYong Szuperinfó 24 órás maratoni versenyen közel ezer lelkes úszó csobbant a medence vizébe, és több mint másfél ezer látogató szurkolt a versenyzőknek, és élvezte a fergeteges kísérő programokat.
Felejthetetlen élmény volt résztvevőknek és rendezőknek egyaránt a verseny hangulata. Küzdés, kitartás, fegyelem és vidámság jellemezte mind a 24 órát.
Míg a medencében az úszók rótták a hosszokat, az érdeklődők megcsodálhatták az uszoda előtt kiállított SsangYong márkájú csodálatos autókat, az előtérben Lőrincz Attila fotós és az IS Digital jóvoltából azonnal látni lehetett a versenyen készített pillanatképeket.
A medencetérben a soproni harcművészek, a kenguru cipős és az ugrálóköteles lányok ejtették ámulatba a közönséget.
Este a Flört zenekar pergő ritmusú zenéje segített lazítani a fáradt izmokat, majd vidám karaoke-s énekesek hangja töltötte be az előteret hajnalig.
Míg vasárnap délelőtt is fáradhatatlan küzdelem folyt a győzelemért a Soproni Ragtime Band fújt ébresztőt, majd Dj Joko zenéje az utolsó órákban még a rendezőket is megtáncoltatta és énekeltette, ezzel lelkesítve a finisben hajrázókat.
Több száz ember közös visszaszámlálásától volt hangos az uszoda vasárnap 12 órakor, amikor is a látványos lufieső vetett véget a nagy küzdelemnek.
A verseny legmeghatóbb pillanata volt, mikor átadásra került a versenyzők nagylelkű felajánlása Molnár Attila mozgássérült teniszezőnek. Boldog, vidám arcok kiáltották együtt a napsütéses vasárnap koradélutánban: Jövőre veletek ugyanitt!
Jövő év tavaszán is vár mindenkit a 24 órás Úszónapra a Soproni Szuperinfó!
Köszönjük minden közreműködőnek és támogatónak az önzetlen segítséget!

W.A.