The use of LV After knowing how to fake rolex avoid buying fake models, people start to care the price. Rolex is a famous brand so great discount rarely occurs. Even so, some discount can still help people save money. In recent years, many people from mainland go to replica watches Hong Kong to buy Rolex watches. Naturally, the price has replica rolex risen and 10% reduction is the best replica watches Aldo, Shimmy bags have widely fake watches received by fanshionistas. Although they were released years ago, watches replica the great popularity on them never drops off. After you having a close look at them, you can realize why they have an everlasting reputation.There are three different sizes in the fabulous replica panerai Mulberry Shimmy Bags family: the East-West All ones card details will be kept confidential plus obtaining Audemars Piguet Royal Oak Offshore Different watches could certainly not always be easier as compared to this.

2006

15. Szuperinfó 24 ÚSZÓNAP – 2006. április 22-23.

Képek

Beszámoló

15. alkalommal együtt…

Komoly mérföldkőhöz, mondhatni ismét jubileumhoz érkezett egy rendkívül népszerű esemény Sopron életében. Immáron 15. alkalommal rendezi meg a Soproni Szuperinfó az országban egyedülálló 24 órás Úszónapot. A cél ezúttal is az, hogy a résztvevők minél nagyobb távot ússzanak folyamatosan. A rendezvény évek óta tartó népszerűsége annak is köszönhető, hogy a hosszú hétvégén összegyűlik a város sportot szerető közönsége. A csapatokban családok, ismerősök, jóbarátok, iskolatársak, fiatalok, középkorúak és idősek is megtalálhatók egyaránt, szóval mindenki, aki számít.

Ebben az esztendőben is hatalmas volt az érdeklődés, hiszen a versenyfelhívás után 2-3 héttel már összeállt a 16 csapat alkotta mezőny. Idén újra megtisztelik a versenyt 17. csapatként a búvárok is.

A résztvevők nagyszerű teljesítményéről érdemes említést tenni. Az elmúlt esztendőben is kitettek magukért az úszók, hiszen közel 35 ezer hosszt úsztak le. Szoros küzdelemben az élen a Spongyabob csapata végzett, megelőzve az Aquarázs és a Trambulin alakulatát.

Mivel az egész sportrendezvény az egészséges életmód keretében zajlik, ezért az idei Szuperinfó 24 órás Úszónap szakmai főtámogatója  a Vitray Tamás elnökletével működő “A rák ellen az emberért, a holnapért!” Társadalmi Alapítvány. A Csik Ferenc Uszodában az idei sportrendezvényen is színes programok teszik még emlékezetesebbé a non-stop maratoni úszást. Ott lesznek többek között a fúvósok, harcművészek, hastáncosok, íjászok, szinkronúszók, tűzzsonglőrök és még sokan mások.

A Szuperinfó 24 órás Úszónap annak is köszönheti hosszú idejű fennállását és egyre népszerűbbé válását, hogy sok soproni és Sopron környéki vállalkozó támogatja a versenyt. Ez idén is így van, hiszen számos cég és magánember nyújt anyagi vagy természetbeni támogatást a rendezvény sikeréhez.

A színfalak mögött

Minden Úszónap egy olyan rendezvény, ahol a főszerepet a lelkes amatőr úszókra, a kitartás bajnokaira osztják, de nem feledkezhetünk meg azokról az emberekről sem, akik lehetővé teszik számunkra, hogy önfeledten ünnepelhessünk és évről évre bajnokokat avathassunk, a szupermaraton teljesítése után.

Így van ez a nagy megmérettetések helyszínein is, hiszen sok-sok ember vállal önként segítő szerepet a sportversenyek idején. Mi Szuperinfósok is hálásak lehetünk mindazoknak, akik segítségüket évről évre felajánlják a Szuperinfó 24 órás Úszónap lebonyolításához. Immáron 15. alkalommal látja el Dr. Balázsi Péter doktor úr az orvosi ügyeletet. A Máltai Szeretetszolgálat és régi barátunk Leidgeb István több éve gondoskodik 24 órán keresztül az elsősegélynyújtásról.  A Soproni Polgárőr Egyesület tagjai jelenlétükkel biztosítják a nyugalmat, ügyelve a rendre és a biztonságra. A Csik Ferenc Uszoda dolgozóinak hozzáállása is figyelmet érdemel, hiszen minden évben munkarendjükbe iktatják a hosszú műszakot, gondoskodva a versenyzők és a szervezők kényelméről.

Kékeksön

Immáron harmadik esztendeje komoly feladat hárul a KÉKEKSÖN, a „kék pólósok”csapatára. A 30 főt számláló lelkes, fiatal gárda a gyakorlati és szervezési munkát veszi kézbe az idei Úszónapon is. A tagok ezúttal is örömmel vállalták el a szerepet, úgy gondolják, nagy kihívás egy ilyen tömegrendezvényen rendet tartani. A fiatalok már pénteken munkába állnak, hogy feldíszítsék az uszodát. Munkájuk másnap, szombaton folytatódik, amikor is tájékoztatást nyújtanak a csapatkapitányoknak, segítenek a hosszok összeszámlálásában, kísérik és útbaigazítják a fellépőket, vigyáznak a tisztaságra. Ők azok, akik minden ponton megtalálhatók, és egészen vasárnap délig gondoskodnak arról, hogy a verseny a legnagyobb rendben folyjon, és a több ezer úszó és látogató jól érezze magát. A KÉKEKSÖN tehát az idei évben is mindent megtesz annak érdekében, hogy minden a helyén legyen.

Aquarázs Rekreációs Sportegyesület

Talán mondhatjuk azt, hogy nincsen Úszónap Aquarázs nélkül, hiszen a csapat már több mint egy évtizede a rendezvény folyamatos résztvevője. Az elmúlt esztendőkben ebből a gárdából került ki rendre a legfiatalabb versenyző. Több alkalommal is a dobogóra állhatott a csapat, ami nem csoda, hiszen az Aquarázs Rekreációs SE-nél nagy hangsúlyt fektetnek az úszósportra. Az egyesület a mozgásszervi- és légúti betegségben szenvedő-, valamint az egészséges gyermekek számára szervez úszást és más szabadidősportot. Nyáron napközis sporttáborban, túratáborban, télen sítáborban vehetnek részt a fiatalok, de rendkívül kedveltek a teniszcsoportok is. Simon István, az egyesület vezetője elmondta: A 24 órás Úszónap szervesen beépült az Aquarázs éves programjába, és a gyerekek most is nagy lelkesedéssel és izgalommal készülnek a megmérettetésre.

A búvárok ismét itt lesznek

Nagy visszatérő a búvárok csapata, a Lamantinok. Bár ők hivatalosan a program versenyrészében nem vesznek részt, de megmérettetik magukat a medence alján. A csapat összetétele vegyes, mi több, a soproniak a szombathelyiekkel kiegészülve készültek a 24 órás Úszónapra. Strassner Ferenc csapatvezető elmondta, valamennyi tag imádja a búvárkodást. A versenyen a remek hangulatért és a sport szeretetéért indulnak ismét. A gárda évek óta folyamatosan merül bánya- és hegyi tavakban, illetve tengerekben. Azt mondják, a búvárkodás szépsége egyrészt a rendkívül szabad mozgásban rejlik, másrészt pedig vizuális élményt nyújt. Annyi biztos, 25 búvárt ismét láthatunk a 24 órás Úszónapon. Ha valaki kedvet kapna ehhez a különleges sportághoz, bátran forduljon a Lamantinokhoz!

Soproni harcművészek

Az idei Úszónap egyik különleges színfoltját a Soproni Harcmûvészeti Klub Kendo szakcsoportjának bemutatója jelenti. A látványos, tradicionális elemeket, a kendós alapvágásokat és a teljes páncélos vívást ötvöző produkció biztosan nagy látványosság lesz majd. A közönség számára igazi ínyencséget nyújt az ismert tűzelemes cseréptörés és az életszerű küzdelem. A vendégek megismerkedhetnek emellett az Aikido és a Tai Chi jellegzetességeivel, vagyis lesz bőven újdonság. Lakihegyi Detre a kendósok képviseletében nagy örömmel vállalta a programok koordinálását. Fontosnak tartja felhívni az emberek figyelmét az egészséges életmódra, a különböző sportágak létezésére és szeretetére, valamint az esetleges önmegvalósítás lehetőségére. Erre a Szuperinfó 24 órás Úszónap nagyszerû alkalmat biztosít. Szeretnék a keleti kultúrát minél szélesebb körben terjeszteni és megszerettetni a helyiekkel.

Zenél a Continental Band

Idén is felüdülésként szolgál az esti program, mely a Sopronban egyre ismertebb Continental zenekar esti koncertje lesz. A Balogh Barbara (ének), Betuker Botond (ének, gitár), Horváth Csaba (billentyű) Kálmán István (dob, ütős hangszerek), Kránitz Péter (trombita), Prinner Mátyás (harsona), Wagner Csaba (klarinét, szaxofon), zenekari tagokból álló helyi formáció fellépése garantálja a különleges hangulatot szombaton este. A közönség 4 órán keresztül táncolhat a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink zenéire. A Continental Band egyedi produkciójával a soproni nagyérdemű már több ízben találkozhatott a Fő téren, de a zenekar fellép külföldön is. Az utóbbi időben a bálok, utcabálok, esküvők, falunapok egyik meghatározó együttesévé vált. A zenekar csak élőzenét játszik, és már alig várják az úszónapi fellépést, hiszen ez lesz az első alkalom fennállásuk óta, hogy az úszónapi közönségnek játszhatnak. Tehát, aki igazán bulizós, táncolható magyar és külföldi dalokra vágyik, ott a helye az uszodában 20 és 24 óra között!

24 órás mix Jokotól

Az idei Úszónapra már rutinosan készül DJ Joko, aki ezúttal is örömmel vállalta, hogy 24 órán keresztül zenével szórakoztassa  az Úszónap versenyzőit és a szurkoló közönséget. Jokonak a tavalyi évben sikerült feltérképeznie, milyen dalokra van igény, ennek megfelelően állította össze a  repertoárt. A megnyitó után pörgős, mindenkit megmozgató magyar és külföldi sikerslágerekre számíthat a közönség az elmúlt 25 esztendőből. Mivel Joko tavaly azt tapasztalta, hogy a medencetérben is sokan táncolnak, ezért idén az esti órákban ragyogó ritmusokkal ébren tartó dalokat játszik majd. Az éjszakai sávban pedig ezúttal sem maradhatnak el a jazz közeli dallamok. Reggeli ébresztőként aztán újra napjaink sikerei csendülnek fel, kihegyezve az igazi slágerekre egészen délig. A lemezlovas szerint mindenki meg fogja találni számítását. A jó öreg bakelitlemezek is előkerülnek majd, tehát látványban sem lesz lebecsülendő a diszkós pult. Joko már keményen edz a 24 órás Úszónapra, hiszen valamilyen szinten neki is megpróbáltatás a non-stop zenélés. Naponta 40 kilométert kerékpározik, és aktív zenehallgatással tölti napjait, hogy fitt legyen a hétvégére.