The use of LV After knowing how to fake rolex avoid buying fake models, people start to care the price. Rolex is a famous brand so great discount rarely occurs. Even so, some discount can still help people save money. In recent years, many people from mainland go to replica watches Hong Kong to buy Rolex watches. Naturally, the price has replica rolex risen and 10% reduction is the best replica watches Aldo, Shimmy bags have widely fake watches received by fanshionistas. Although they were released years ago, watches replica the great popularity on them never drops off. After you having a close look at them, you can realize why they have an everlasting reputation.There are three different sizes in the fabulous replica panerai Mulberry Shimmy Bags family: the East-West All ones card details will be kept confidential plus obtaining Audemars Piguet Royal Oak Offshore Different watches could certainly not always be easier as compared to this.

2005

14. Szuperinfó 24 ÚSZÓNAP – 2005. április 23-24.

Végeredmény:

1. Spongyabob (3122 hossz)
2. Aquarázs (2976 hossz)
3. Trambulin (2964 hossz)
4. Cybercápák és a Porecsi delfinek (2923 hossz)
5. Blugy-Blugy-Glugy (2574 hossz)
6. Kalózok (2561 hossz)
7. Száguldó Küllők (2454 hossz)
8. Haldokló Teknősök (2227 hossz)
9. Hullámzó Kamatlábak (2200 hossz)
10. Bepfulladunk (2171 hossz)
11. Noé Bárkája (2167 hossz)
12. KBKK (2151 hossz)
13. Kedvenc Klub (2120 hossz)
14. Múú (2027 hossz)
15. Postás Szivacsok (1953 hossz)
16. Emergency (1836 hossz)
     

Képek:

Beszámoló:

A soproni tavaszhoz már régóta hozzátartozik a 24 órás Úszónap. Idén sem volt ez másképp, az április 23-24-i hétvégén 16 csapat vágott neki a megmérettetésnek.

Immáron hatodik éve veszek részt az Úszónapon, mégis úgy látom, hogy minden egyes Úszónap egyedi. Mindegyiknek megvan a maga sajátos hangulata, a különleges varázsa. Hiába vagyunk ugyanabban az uszodában, hiába mozgunk ugyanazon keretek között, mégis megvan mindegyiknek a sajátos szépsége.

Lábak a levegőben

Az ünnepélyes bevonulás már lezajlott, a fúvószenekar és a szervezők köszöntötték a megjelenteket, és pontosan délben 16 ember nekirugaszkodott a medence oldaláról. Az emberek ilyenkor még lelkesek, kíváncsian néznek a következő 24 óra elé.

Tej-zsemle projekt

Minden évben a csapatok a fehér póló mellé kapnak egy kis táplálékot is. Ez évente változik, kaptunk már energiaitalt, csokit, friss péksüteményt. De két dolog mindig állandó: a tej és a zsemle, amit kora délután lehet átvenni. Idén egy új helyen osztották, az egyik masszázsteremben. Az volt az érdekessége, hogy ugyanazon ajtó mögött volt, mint a női mellékhelyiség, így beletelt egy kis időbe, amíg megtaláltuk.

“álmodó miskolci emberek”

Hej, az a két évvel ezelőtti beszélgetés… A miskolci Spongyabob csapata ebben az évben harmadszor vett részt a rendezvényen. Évről-évre lelkesen készülnek, idén a Műegyetemről is hoztak magukkal erősítést. Lelkesedésüknek és kitartásuknak már tavaly is meglett az eredménye, amikor a dobogó harmadik fokára állhattak, idén azonban sikerült eljutniuk a csúcsig.

Kék a szeme, arca csupa derű

Az úszónap lebonyolítása nem kis feladat. A szervezés már hónapokkal korábban elkezdődik, de a helyszínen is nagyon sok munka vár a szervezőkre. Ezért kérnek fel a Szuperinfósok minden évben fiatalokat, hogy vegyenek részt a rendezésben. Ők foglalkoznak az ügyes-bajos dolgokkal, osztják az élelmet, irányítgatják a csapatokat, információt adnak a látogatóknak, figyelik a számlálókat, számolják a tombolákat, sőt, néha még táncra is perdülnek.

Nem a cél, a részvétel

Az eredményjelző tábla az egyik legforgalmasabb és legnézettebb pont. Óránként kerülnek fel az eredmények, a csapatkapitányok és a csapattagok itt tudják figyelemmel követni aktuális helyezésüket, ez alapján tudják biztatni a csapatukat, esetleg stratégiát váltani. (“Most tíz perces váltókat fogunk úszni. Hárman lesztek a vízben és beleadtok mindent, mint állat.”)

Éjjeli szieszta

Hajnali háromkor az Úszónap három legfőbb szervezője úgy érezte, hogy rendben mennek a dolgok, és belefér egy kis szieszta a kismedencében. Wallner Andreáról tavaly már írtam, hogy fiatalos lendülettel veti bele magát ebbe a 24 órába, s ez az érzés idén csak megerősödött bennem. A verseny végén boldogan ugrándozott, és kezet csapva a rendezőkkel vidám kiáltotta, hogy “Megúsztuk!”. Szabadvári Imre hajnalban néhányszor odajött hozzám, mikor számoltam, és aggódva kért meg, hogy azért szóljak, mielőtt kidőlök.

Lufik az égből

Az utolsó hajrá után jön a hagyományos lufieső, amikor az úszók apraja-nagyja a vízben van. Idén a szervezők egy meglepetéssel is készültek, szinkronúszókat hívtak el. Az utolsó tombolahúzás után pedig sor került az eredményhirdetésre. Az idei Úszónap nyertes csapata a Spongyabob. A csapatok összesen 38 426 hosszt úsztak le (több mint 1 280 km-t), így a Kisalföld által jótékony célra felajánlott hosszonkénti három forintból befolyt összeg 115 278 Ft.

Bacsárdi László