The use of LV After knowing how to fake rolex avoid buying fake models, people start to care the price. Rolex is a famous brand so great discount rarely occurs. Even so, some discount can still help people save money. In recent years, many people from mainland go to replica watches Hong Kong to buy Rolex watches. Naturally, the price has replica rolex risen and 10% reduction is the best replica watches Aldo, Shimmy bags have widely fake watches received by fanshionistas. Although they were released years ago, watches replica the great popularity on them never drops off. After you having a close look at them, you can realize why they have an everlasting reputation.There are three different sizes in the fabulous replica panerai Mulberry Shimmy Bags family: the East-West All ones card details will be kept confidential plus obtaining Audemars Piguet Royal Oak Offshore Different watches could certainly not always be easier as compared to this.

2004

13. Szuperinfó 24 ÚSZÓNAP – 2004. április 24-25.

Végeredmény:

1. V-izirájdersz 3227 hossz
2. Aquarázs 2938 hossz
3. Spongyabob 2852 hossz
4. Blugy-blugy-glugy 2594 hossz
5. Trambulin 2532 hossz
6. Porecsi delfinek 2508 hossz
7. Cybercápák 2479 hossz
8. Száguldó (k)üllők 2349 hossz
9. Full-dock-lók 2343 hossz
10. Haldokló teknősök 2341 hossz
11. Bepfulladunk 2259 hossz
12. Kedvenc-klub 2168 hossz
13. Postás szivacsok 2150 hossz
14. Noe bárkája 2034 hossz
15. Aksi 1915 hossz
16. Dai bingu pompu 1696 hossz
17. Lamantinok 1290 hossz

Képek:

Beszámoló:

Objektívan az eseményről

A szombat déltől vasárnap délig tartó rendezvényre 17 csapat nevezését fogadták el a szervezők. A résztvevők összesen több mint 39 ezer hosszt úsztak, ezzel a Kisalföld jóvoltából 100 000-nél is több forinthoz juttatták a Halmozottan Sérült Gyermekek Fejlesztésért Alapítványt – ugyanis minden egyes leúszott hossz után 3 forinttal gazdagították a szervezetet.

Ugyanez egy kicsit szubjektíven

Szombat 11.59
Visszaszámlálás a starthoz. Túl vagyunk a bevonuláson, sínen van minden. Az első emberek ott állnak a medence szélén, s arra várnak, hogy elhangozzék a rajt szó. Ketyeg az óra…

Szombat délután
Nemrég odajött egy srác, s megjegyezte, nem gondolta volna, hogy velem fog egy sávban úszni. Pestről ismerjük egymást, ő a barátnője révén került ide a rendezvényre. De nem csak neki vannak ismerősei más csapatokban, az ismeretségi gráf az összes csapatot összeköti, méghozzá több szinten is. Hozzánk is jönnek ismerősök, hogy ússzunk náluk is, mert kevesebben vannak a kelleténél. Mások csak odaköszönnek – bizonyos embereket tavaly láttam utoljáta.

Szombat 22.05
Kint tombol a party. Jó a hangulat, játszik a JUICE, az úszók és a versenyre kilátogatók pedig önfeledten táncolnak. Bent is.

Vasárnap 3.30
Eligazítás a számlálóknak. Nem sok új információt tudunk meg – de lehet, hogy a többieknek ez újdonság. Bár több olyan ember van, aki már sokadszorra vesz ezen részt. Megjegyzem magamnak, hogy majd erről érdemes lenne beszélni a rendezőkkel.

Vasárnap 6.50
Húgom az előbb keltett. “Most úsznak az emberek, de 40-től nincs senki.” Megpróbálom kinyitni a szememet, de görcsösen ragaszkodnak egymáshoz a szemhéjaim…

Vasárnap 6.55
“Ugye nem alszol?” – kérdezi húgom. Ismét próbálkozás a szemekkel – harmadszorra sikerül is. Két és fél óra alvás van mögöttem. Elmegyek megnézni a többieket. Szabadvári Imi, az egyik rendező kikerekedett szemekkel néz rám. Kiderül, hogy aggódott értünk, mert nem jelentünk meg a tombolákért, meg lekéstünk néhány eligazítást… Bemegyek az öltözőbe – szobatársam a padon fekszik. Felkeltem, s közlöm vele, hogy 40-től úsznia kell. Most rajtam az aggódás sora, ugyanis eléggé durván néz ki. Lehet, hogy inkább a gyengélkedőbe kellene küldeni – aztán 20 perccel később már nem akar kijönni a vízből, inkább úszkál még egy kicsit.

Vasárnap 8.20
Ismét gond van a beosztással. Azaz csak lenne, mert hirtelen három lány jön oda hozzánk, és megkérdezik, hogy úszhatnak-e nálunk. Igent mondok, s a probléma megoldva.

Vasárnap 9.40
Az előbb futottam össze az Andival [Wallner Andrea főrendező – a szerk]. Csak úgy áradt belőle a frisseség. El ne felejtsem majd megkérdezni, hogyan csinálja ezt. Lelkes, jókedvű, hamarosan talán még táncra is perdül.

Vasárnap 10.20
Idén az ütősök meglepetéssel készültek. Talán egész évben arra edzettek, hogy csövesek lehessenek. A szokásos hangszerek helyett műanyag csövekkel, kukákkal és hordókkal érkeztek – felejthetetlen hangulatot varázsolva.

Vasárnap 11.30
Bent vagyunk az utolsó félórában. Innentől már ismét rendben mennek a dolgok. Emberek a vízben, hangulat a tetőfokán. Andi táncol a többi rendezővel együtt, s bíztatják az úszókat.

Vasárnap 11.59
Már csak egy perc van hátra az idei úszónapból. Milyen gyorsan eltelt megint ez a 24 óra! “Durva, immáron úszónapokban is lehetne számolni az időt.” – jegyezte meg egy ismerősöm szombat délután. Belegondolva igaza van. Hiszen néhány perccel ezelőtt számoltunk így együtt vissza, igaz, a 12. úszónapon. Most pedig megint eljött a finálé, a rendezők táncolnak az asztalnál, mindenki lélegzetet visszafojtva figyel. S hirtelen…

Vasárnap 12.00
…megszólal egy kürt. A lufik hálóstul megindulnak a vízbe. Magamban nevet adok a pillanatnak: Tömegszerencse.

Vasárnap 12.35
Kimegyek átvenni a díjat. Nem csak a főrendező szorít velem kezet, hanem egy sérült gyerek is. Idén nem csak magunk miatt úsztunk, nem csak a verseny kedvéért, hanem miattuk is. Kapunk egy megható oklevelet, s egy aranyos képet. Emlék lesz mindkettő…

Vasárnap 12.40
Az első három helyezett csapat fenn áll a dobogón. Milyen furcsa, hogy idén nem az Aquarázs lett az első, már megszoktuk, hogy ők nyernek. Egy új csapat tört a dobogó első fokára, a V-izirájdersz. Harmadik helyezett viszont a miskolci Spongyabob lett.

Bacsi

Képek: