The use of LV After knowing how to fake rolex avoid buying fake models, people start to care the price. Rolex is a famous brand so great discount rarely occurs. Even so, some discount can still help people save money. In recent years, many people from mainland go to replica watches Hong Kong to buy Rolex watches. Naturally, the price has replica rolex risen and 10% reduction is the best replica watches Aldo, Shimmy bags have widely fake watches received by fanshionistas. Although they were released years ago, watches replica the great popularity on them never drops off. After you having a close look at them, you can realize why they have an everlasting reputation.There are three different sizes in the fabulous replica panerai Mulberry Shimmy Bags family: the East-West All ones card details will be kept confidential plus obtaining Audemars Piguet Royal Oak Offshore Different watches could certainly not always be easier as compared to this.

2003

12. Szuperinfó 24 ÚSZÓNAP – 2003. április 5-6.

Végeredmény:

1. Aquarázs (Aquarázs S.E. – Sopron) 2916 hossz
2. Blugy-blugy-glugy (Fenyő Téri Általános Iskola – Sopron) 2762 hossz
3. Spongyabob (Földes Ferenc Gimnázium – Miskolc) 2706 hossz
4. Fidelitas (Sopron) 2631 hossz
5. Cybercápák (Internet-Sopron Egyesület – Sopron) 2562 hossz
6. Trambulin (Kereskedelmi és Hitelbank – Sopron) 2474 hossz
7. Full-dock-lók (Matáv Rt. – Sopron) 2420 hossz
8. Száguldó (k)üllők (Sopron) 2386 hossz
9. Haldokló teknősök (Nyme – Sopron) 2367 hossz
10. Mentőövet (Szuperinfó – Sopron) 2253 hossz
11. Bepfulladunk (Nyme-Bepfk – Sopron) 2172 hossz
12. Kedvenc-klub (Sopron) 2091 hossz
13. Soproni chatfüggők (Sopron) 2071 hossz
14. Noe bárkája (Sopron) 2067 hossz
15. Postás szivacsok (Sopron) 1968 hossz
16. Vízbe megye! (Győr) 1941 hossz
     

Képek:

Beszámoló:

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően idén is a Lővér Uszodában került megrendezésre a 12. Szuperinfó 24 Úszónap. A rendezvény főtámogatója a MOL Rt. volt, a szervezésben pedig az Aktív Soproni Ifjak segítettek. A tizenhat benevezett csapat összesen 1 250 832 métert úszott le.

A szombat déltől vasárnap délig tartó időszak alatt nagyon sok ajándékot kaptak a csapatok – nézzünk csak meg néhányat ezek közül (természetesen egy szubjektív szűrön keresztül).

Nagyszerű szervezést!
Idén néhány dologban változott a verseny – a résztvevő csapatok tagjai citromsárga illetve narancssárga színű karszalagot kaptak. Ezen kívül újfajta számlálólappal és négyóránkénti eligazításokkal próbálták a számlálók dolgát megkönnyíteni.
A rendezők a legkülönfélébb problémák megoldásához is segítőkészen álltak hozzá, részt vettek a különböző rendezvényeken, hangulatfokozó jelleggel néha-néha táncoltak egy kicsit a medencetérben. Megfordultam néhányszor a rendezői szobában is, ahol valamikor hajnalban egy eléggé jó hangulatú beszélgetésben vettem részt néhány még virrasztó rendezővel.

Változatos programokat!
A fő műsorszám mellett – 16 úszó csapat – egyéb programokkal is szolgáltak a szervezők, hogy színesebbé tegyék az együtt töltött órákat. Fürdőruhás szépségverseny mellett láthattuk az MRL Klub táncbemutatóját, a Pécsi Sasok Növendékeinek aerobik bemutatóját, fellépett az SNS Blues Band valamint a Juice zenekar. Énekes műsort adott Sövegjártó Áron színész, valamint éjfél előtt nem sokkal a Habakuk Bábszínház előadását nézhettük meg. Vasárnap a kismedencében zajló vetélkedők mellett pedig tíz órakor a Zeneiskola Ütőegyüttese tartotta a hagyományos zenés ébresztőjét.

Jó társaságot!
Nagyon sok ember jött ki az uszodába, vagy azért, hogy ússzon, vagy csak kinézett drukkolni egy szimpatikus csapatnak. Számos régen látott ismerős ember volt közöttük, ezért a sportrendezvény inkább egy találkozó jellegét kezdte magára ölteni, mintsem egy versenyét. A 24 óra folyamán egyébként folyamatosan jöttek oda hozzánk érdeklődők, hogy besegíthetnének-e néhány hossz erejéig.

Díjakat!
Idén is készültek néhány különdíjjal a rendezők. Az egyiket a legidősebb úszó, a 70 éves Németh Ottó kapta, a másikat az 5 éves Brandisz Bianka, aki a legfiatalabb – önállóan – úszó résztvevő volt. Szintén nem ment haza üres kézzel Farkas Szabolcs, aki a legvidámabb úszó címet szerezte meg. Valamint az a négy csapat is egy-egy különdíjjal gazdagodott, amely megjelent egy hajnali tájékoztatón.
Minden résztvevő csapat emléklapot illetve ajándékitalt kapott, az első három pedig egy-egy serleget. A versenyen az első helyezést a hagyományoknak megfelelően az Aquarázs érte el, második pedig a Fenyő Téri Általános Iskola csapata. A dobogó harmadik fokára a Spongyabob csapata állhatott – a tizenhét fős csapat Miskolcról érkezett.

Bacsi